DEJAVNOST INFORMIRANJA IN SVETOVANJA V IZOBRAŽEVANJU ODRASLIH V LETU 2020


Namen te operacije je informiranje in svetovanje ter vključevanje odraslih v proces izobraževanja odraslih v letu 2020. Poudarek je na informiranju in svetovanju v izobraževanju odraslih (ISIO) pred vključitvijo v izobraževanje, med izobraževanjem in po končanem izobraževanju na Ljudski univerzi Slovenska Bistrica.


Opažate, da bi lahko izboljšali vaše digitalne spretnosti? Se soočate s težavami pri namestitvi različnih aplikacij, pri spletnem bančništvu, rokovanju z e-napotnico? Vaše digitalne spretnosti lahko preverite brezplačno s spletnim vprašalnikom SVOS, ki je na voljo vsem odraslim, ki vas zanima, kakšne so vaše spretnosti in kako jih okrepiti. Več na External link opens in new tab or windowvalentina.tomasini@lu-sb.si, 041 314 811.

Objava dogodka mobilne svetovalne službe v Poljčanah na Facebook strani: External link opens in new tab or windowhttps://www.facebook.com/events/485067472404551/


External link opens in new tab or window"KLIK" za video svetovanja v živo ob svetovalnih dnevih

 

Ponujamo vam možnost spletnega vrednotenja kompetence kulturne zavesti in izražanja kot ene izmed ključnih kompetenc.

Če želite s pomočjo naših svetovalcev pridobiti več informacij o svojih kompetencah na posameznem področju, nam pišite na External link opens in new tab or windowmaja.kanop.krevh@lu-sb.si ali na darja.kusar@lu-sb.si. V elektronskem sporočilu sporočite za oceno katere kompetence se zanimate in posredovali vam bomo vse, kar potrebujete za pridobitev informacij o vaših kompetencah. Seveda ste vabljeni, da pridete tudi na pogovor v živo (trenutno zaradi razmer preko spleta ali telefona), kjer vam bodo naše svetovalke pomagale na vaši izobraževalni poti.
Nosilec konzorcija je Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza.

External link opens in new tab or windowhttp://www.azm-lu.si/podporna-dejavnost/svetovanje-za-razvoj-kariere-in-nacrt-izobrazevanja-maribor/


Naložbo sofinancira:                     


Rezultat iskanja slik za mizš logoBAZE PODATKOV:


Baze podatkov 2021

Baze podatkov AZM - LU 2021 205.2KB

Baze podatkov AZM, LU Slovenska Bistrica 115.0KB

Ponudba izobraževanj in dejavnosti LUSB in ostalih izobraževalcev:

Akcijski načrt 2020

Akcijski načrt ISIO 147.9KB

 


V mesecu oktobru 2017 smo izvedli anketiranje svetovancev in jih povprašali o zadovoljstvu z opravljeno svetovalno storitvijo. Več o rezultatih v dokumentu spodaj.


Rezultati anketiranja svetovancev

Rezultati ankete merjenja zadovoljstva strank ISIO 2017 70.5KB

Nova številka info - ISIO časopisa 2020/21

ISIO časopis 2020/21 - info 5.5MB

Zgibanka o učenju

Spletni letak 2021 2.1MB

Varovanje osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov 291.9KB

Izjava o kakovosti ISIO

Izjava o kakovosti ISIO 981.2KB