TRAJNE VREČKE IZ BLAGA

 

Namen projekta je zmanjšati količino plastičnih vrečk in predstaviti ljudem vrečke, ki so prijazne okolju - VREČKE IZ BLAGA.

 

Vrečke iz blaga so okolju prijazne in so primerne za vsakodnevne nakupe, za v knjižnico, kot darilna vrečka ali pa vrečka kot darilo - s takšnim darilom boste povedali, da vam je mar ne samo za okolje, ampak tudi tistega, kateremu boste vrečko podarili.
ZBIRAMO:

  • prijave za Tečaj šivanja uporabnih predmetov iz blaga, kjer se udeleženci naučijo osnov šivanja ter naredijo izdelke, kot so etuiji za očala in mobitele, blazine za stole... vse je odvisno od vaših želja, cena 24 urnega tečaja je 31 eurov, da lahko začnemo s tečajem je potrebno 6 udeležencev,

  • prijave za Tečaj šivanja, kjer se boste naučili krojenja in šivanja oblačil, zamenjave zadrg ter vse kar spada zraven, tečaj je 30 urni in stane 116 eurov, da bi lahko začeli se mora prijaviti vsaj 6 udeležencev,

  • odpadno, še uporabno blago, ki ga ne potrebujete več (bombaž, platno,...) ali sukanec, prinesete na sedež Ljudske univerze Slovenska Bistrica.

  


 
Bodite nekaj posebnega in tudi Vi uporabljajte unikatne vrečke iz blaga!!!!


Zaposlitev v okviru projekta se je iztekla

 

Informacije in prijave:

Telefon: 02/8430-730,

GSM: 041 682 596,

E-pošta: info@lu-sb.si